суббота, 1 сентября 2012 г.


Contract de munca in Israel pentru barbati si doamne


Contract de munca in Israel. 
Pe o perioada de 12 luni.
COSTUL CONTRACTULUI: 2500$.
Pentru doamne:
Lucru: in familie, ingrijire de batrini.
Virsta: 23-50 ani.
Acte necesare – pentru preselectie.
1.       Xerox la pasaportul internationalPasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 1an si 6 luni.
2.       Trei (3) poze mari, unde puteti sa fiti in sinul familiei, prietenelor, la odihna etc.
3.       Autobiografia scrisa de mîina (sa fie scris detailat totul despre dumneavoastra si clar, ca sa se inteleaga ceea ce ati scris) in limba rusa.
4.       Copia diplomelor, permisului de conducere (daca aveti).
5.       Sa nu aveti anticedente penale sau boli cronice si grave.

Conditiile de lucru: 8-10 ore pe zi.
O zi in saptamina-libera.
Cazarea si masa: Gratis. Veti locui intr-o camera aparte.
Produsele pentru igiena personala sunt asigurate.
Salariul: 1000$. Se plateste odata in luna.
Aveti posibilitatea - obtional, ca-n ziua dumneavoastra de odihna sa faceti niste bani in plus, la curatenie. Agentia din Israel cu care incheiati contractul va ofera aceasta posibilitate. In acea zi veti primi in jurul la 100$. Si 4 zile in luna veti cistiga adaugator-400$
In total: salaiul 1000$ + 400$(in zilele de odihna)= 1400$.
In ultemele 4 luni ale anului la salariul dumneavoastra veti avea un adaos de 300$. Adica in ultemele luni ale anului, inainte de-a se incheia contractul, salariul vostru va fi de 1300$.(fara de-a munci in plus).
Ultemele 4 luni, daca veti fi de acord sa munciti si-n ziua de odihna, unde veti primi cite 100$, atunci salariul dumneavoastra va fi de 1700$. (1300$+400$).

Daca dumneavoastra plecati de la angajator, atunci in timp de 48 de ore viza de lucru B-1 va fi anulata, si veti fi obligat sa iesiti din tara.

PROCEDURA:
1.       Se transmit actele dumneavoastra in Israel.
2.       In 3-5 zile primiti raspuns, daca sunteti acceptati.
3.       Daca sunteti acceptati achitati  suma de 1000$.
4.       Perfectarea actelor de la acceptare pina la primirea vizei B-1 dureaza 2 luni.
5.       Reprezentantul companiei din Israel va veni in Kiev, ca sa semnati contractul, sa complectati anchetele si sa mai aduceti celelalte acte de care va fi nevoie: cazierul juridic, certificatul medical etc si atunci veti achita acelea 1000$.
6.       Toate acestea acte se transmit la Ministerul Muncii si Afacerilor Interne.
7.       Dupa ce Ministerele dau acordul ca sa munciti in Israel, veti fi anuntati pe ce data va trebui sa veniti la Ambasada Israelului din Kiev, ca sa primiti viza de lucru B-1.
8.       Dupa  primirea vizei de lucru se achita cealalta taxa.
9.       Tot in ziua aceea puteti sa plecati la lucru in Israel.

NOTA:
Peroanele sa fie serioase, rabdatoare, neconflictuase.
Trebuie sa munciti numaidecit 12 luni la persoana angajatoare, pentru ca el plateste, gaj (3000$) pentru dumneavoastra. De aceea angajatorul  nu va fi de accord ca sa piarda in zadar acesti bani.
Sa spuneti despre dumneavoastra totul correct- despre deport, anticedentele penale. Pentru ca datele dumneavoastra sunt transmise la Agentia din Israel. Ea are baza de date a persoanelor,  care au nevoie de muncitori. Acei care au nevoie de  ingrijitori dau  acceptul, ca este de accord sa va ia. Dar nici acela care v-au acceptat sa va ia la lucru sau  Agentia din Israel nu au informatia concreta despre dumneavoastra. Baza de informare o are Ministerul Afacerilor Interne din Izrael, si cind actele dumneavoastra sunt transmise la  Israel, la ei apare sunteti curat sau nu…. Cu anticedente, cu deport  sau nu si altele.
Pentru ca daca ati mintit, sau nu ati spus, scris despre dumneavoastra corect si veti primi refuz de lucru de la Ministerul Afacerilor Interne,  si atunci acei 750$ nu se reintorc.
De aceea va recomandam- obligam sa spuneti totul correct despre dumneavoastra, ca sa nu apara dupa aceea problem: ca am achitat o taxa de 1000$ si nu mi-au oferit serviciu.
Daca ati achitat 1000$ si ati primit viza de lucru B-1 si nu acceptati sa achitati acealalta taxa, atunci viza de lucru  va fi anulata, si de la aeroport  Ben - Gurion veti fi intorsi in tara.

ATENTIE!!!
Contractele sunt pe 1 an de zile, adica pe 12 luni. Daca angajatorul va fi multumit de munca dumneavoastra, contractul se prelungeste pe mai multi ani.

IMPORTANT!!!
CONTRACTUL DE MUNCA SE SEMNEAZA DIRECT CU AGENTIA DIN ISRAEL 
Contract de munca in Israel pentru barbati.
Sunt aceleasi conditii ca la doamne. Aceleasi acte, aceeasi procedura.
Salariul: 1200-1400$.
Cazarea si masa: Gratis.
Ziua de lucru: 9 ore. Orele suplimentare se platesc dublu.
Si tot in ultemele 4 luni ale anului veti primi adaos la salariul -300$.
Veti munci la sudul Israelului in orasul Aschelon.


ИЗРАИЛЬ - МУЖЧИНЫ


ТРЕБУЮТСЯ:  Мужчины-строители. Рабочая виза на год, с возможностью продления на  5-ть лет.


Рабочие строители.  
Все оформление занимает от 25 дней до 2-х месяцев. 
Для начала оформления документов необходимо:
1.  Заявка в произвольной форме  где указанно Ф.И.О., г/р, на какую вакансию. Были ли в Израиле, когда и по какой визе, были ли нарушения, депортации с территории страны, есть ли родственники в Израиле, в каком статусе находятся.
2. Ксерокопия первой страницы загранпаспорта (паспорт должен  быть действителен не менее 1.5 года). Копии дипломов, водительских прав, рекомендации (если есть).
3. Не иметь уголовного прошлого, тяжелых и хронических заболеваний, нарушений на территории  Израиля.
4. Биография на русском языке. Написанная разборчиво от руки.
5. Три шт. бытовых фото за последние пол года . Можно в кругу семьи на отдыхе и т.д. (не застолье).Условия труда и зарплатаСредняя зарплата 1200-1400 дол. Жильё и питание бесплатно. Работа на юге Израиля г. Ашкелон. Рабочий день 9 часов. При переработке двойная цена. Работа на 12 мес.  Последние 4 мес. зарплата  увеличивается на 300 дол. Все трудовые отношения оговариваются трудовым договором. Оплата услуг происходит поэтапно и только за проделанную работу. Граждане оформляющие рабочую визу консульский сбор не оплачивают.

Tel: +37360408780

E-mail: israel_job_israel@yahoo.com

ИЗРАИЛЬ - Рабочая виза


ТРЕБУЮТСЯ: Женщины  - уход за престарелыми. Мужчины-строители. Рабочая виза на год, с возможностью продления на  5-ть лет.

Уход за престарелыми. 

Все оформление занимает от 25 дней до 2-х месяцев. 
Для начала оформления документов необходимо:
1.  Заявка в произвольной форме  где указанно Ф.И.О., г/р, на какую вакансию. Были ли в Израиле, когда и по какой визе, были ли нарушения, депортации с территории страны, есть ли родственники в Израиле, в каком статусе находятся.
2. Ксерокопия первой страницы загранпаспорта (паспорт должен  быть действителен не менее 1.5 года). Копии дипломов, водительских прав, рекомендации (если есть).
3. Не иметь уголовного прошлого, тяжелых и хронических заболеваний, нарушений на территории  Израиля.
4. Биография на русском языке. Написанная разборчиво от руки.
5. Три шт. бытовых фото за последние пол года . Можно в кругу семьи на отдыхе и т.д. (не застолье).
Условия труда и зарплата. Обязанности:  уход за престарелым.  Социальный пакет. Рабочее время 8-10 часов. Один выходной в неделю на 24 часа. Питание - без ограничений бесплатно. Проживание в отдельной комнате бесплатно. Средства личной гигиены оплачивает семья. Зарплата один раз в месяц 1000 дол. Есть возможность работать в свой выходной на уборке 4 раза в месяц это еще примерно 400 дол.(работу ф-ма предоставляет). Итого получится з/п 1400 дол. Виза на 12 мес. последние 4 мес. з/п увеличивается на 300 дол. и составляет 1300 дол. без дополнительных работ. Все трудовые отношения оговариваются трудовым договором. Оплата услуг происходит поэтапно и только за проделанную работу. Граждане оформляющие рабочую визу консульский сбор не оплачивают.